Us heu subscrit amb èxit a Lúa Educa
Genial! A continuació, completeu el pagament per accedir-hi completament a Lúa Educa
Benvingut de nou! Heu iniciat la sessió correctament.
Èxit! El vostre compte està totalment activat, ara teniu accés a tot el contingut.

Alimentació de qualitat

Saber més

Comunitat educativa

Saber més

Compromís social

Saber més
Slider

Benvinguts a Lúa Educa

Gràcies per interessar-te en conèixer-nos. En Lúa Educa fem de cada menjador escolar una experiència emocional única, amb personalitat pròpia. No hi ha dos espais educatius iguals però sí un centre d'interès comú en tots ells: Nodrir als més petits a nivell físic, emocional, intel·lectual i social.

Per a nosaltres és un orgull contribuir en el seu creixement i desenvolupament educant en salut, mantenint les normes d'higiene i seguretat, a través d'una alimentació de qualitat i projectes de gran valor pedagògic en què queda reflectit el nostre ferm compromís de sostenibilitat ambiental i social.

Aprendre i triar menjar sa és un dels pilars que reforcen la nostra autoestima i, així, al costat del desenvolupament de valors que pretenen convertir-nos en persones íntegres i amb molt de respecte i responsabilitat, el transmetem els professionals de Lúa Educa durant el temps del migdia.

Esbrina més

+10

anys

100%

qualitat

100%

cor

Activitats

Les més populars

SORTIDES A L’ENTORN NATURAL GAUDINT DE L’OLOR A NATURA
SORTIDES A L’ENTORN NATURAL GAUDINT DE L’OLOR A NATURA

Abraçar un arbre, olorar una flor, recollir fulles seques, observar un insecte, escoltar el cant d’un ocell, contemplar com flueix l’aigua d’un riu... Sentir, aprendre, descobrir.

ZUMBA KIDS
ZUMBA KIDS

Ara més que mai necessitem dels múltiples beneficis de la música i el ball. La música és salut, ens allibera de l’estrès, de la por i la tristesa.

LET'S EAT!
LET'S EAT!

Un projecte informal d’immersió lingüística que any rere any ressorgeix i es presenta al menjador escolar amb diferents temàtiques.

CULTIVANT VIDA
CULTIVANT VIDA

Una activitat terapèutica que genera pau, harmonia i un gran vincle amb la natura.

Lúa Educa en imatges

Què diuen els pares?

Gestió sostenible en menjadors escolars

Una forma diferent d'entendre el temps del migdia

Pujar