Gestió sostenible en menjadors escolars
Una forma diferent d'entendre el temps del migdia
ALUMNES I EQUIP DEL MIGDIA S'ORGANITZEN PER CREAR EL MILLOR ESDEVENIMENT DEL MOMENT
Compromís social, un dels eixos fonamentals entorn al qual gira la nostra activitat. Prestem un servei responsable.
Quan parlem del menjador, parlem d’educació, i quan parlem d’educació englobem a tota una comunitat. Un conjunt de persones interconnectades per una motivació en comú: participar en el correcte desenvolupament i creixement personal dels més petits.
Una alimentació diversificada, equilibrada i saludable que proporciona l’energia i els nutrients necessaris per a un correcte desenvolupament. Verdura fresca i de temporada, introducció progressiva d’aliments de procedència ecològica, comerç just, productes de proximitat. Alimentació de qualitat, dieta mediterrània i sabor, explosió de sabors. Responsabilitat i respecte pel medi ambient. Entrega, dedicació, experiència, estima i amor, molt amor.
Una forma diferent d'entendre el temps del migdia