Te has suscrito correctamente en Lúa Educa
¡Perfecto! Ya te has dado de alta en Lúa Educa
¡Hola! Has iniciado sesión correctamente.
¡Bien! Tu cuenta está completamente activada, ahora tienes acceso a todo el contenido.

CONTINUEN ELS PREPARATIUS PER A LA FESTA DE CARNESTOLTES

. 1 minuto de lectura . Escrito por Lúa Educa
CONTINUEN ELS PREPARATIUS PER A LA FESTA DE CARNESTOLTES

ALUMNES I EQUIP DEL MIGDIA S'ORGANITZEN PER CREAR EL MILLOR ESDEVENIMENT DEL MOMENT

Sembla que cada grup realitzarà la seva pròpia festa privada en diferents zones de l'escola i ara es troben planificant-lo tot. Estan ben embolicats amb la decoració, entre tots estan creant unes màscares molt boniques i originals. També estan parlant sobre els jocs que podrien fer aquest dia i estan aportant bones idees.

S'ho passaran bé. Passaran una bona estona amb els companys. Sense dubte. En dies com aquests acostumen a quedar-se amics que no es queden normalment al menjador i això és divertit. Sempre s'agraeix veure cares noves que crean un ambient diferent al de la resta de dies. Porten màgia nova.

Dinaran a fora, al pati, a les zones assignades. El seu 'menú a la fresca'. Sí, fer això resulta ser costum en aquest mejador en dies com aquests. Menú per emportar, amb hamburguesa i patates! Els més petits encara no. Ells dinen al menjador. P3, P4 i P5. Després s'uneixen a la festa. Fins i tot els de P3 s'apunten a gaudir d'una estona divertida. Aquest dia dormiran molt poc, per no dir res.

I vindran disfressats. Del que vulguin. Portaran la seva disfressa en una bosseta, amb tot ben identificat. De què aniran? Quina curiositat. Serà el primer que farem, disfressar-nos. Esperem que recordin que no han de portar objectes que incitin a la violència. Els els recordarem. Armes, pistoles de joguina i varis, fora. Hagi pau. I música, que no falti la música.

Esperem que realment sigui un dia per recordar amb bons moments per col·leccionar.

CONTANT ELS DIES FINS AL 12 DE FEBRER.

INSCRIPCIONS FINS AL 8!

Vine a la festa! Jo, no me la perdria...

Us estimem,

L'equip de Lúa.
Gestión sostenible en comedores escolares

Una forma diferente de entender el tiempo del mediodía

Subir