Us heu subscrit amb èxit a Lúa Educa
Genial! A continuació, completeu el pagament per accedir-hi completament a Lúa Educa
Benvingut de nou! Heu iniciat la sessió correctament.
Èxit! El vostre compte està totalment activat, ara teniu accés a tot el contingut.
Sobre nosaltres

Què dir sobre la nostra trajectòria. El que va començar sent un hipotètic 't'imagines?' s'ha acabat convertint en la nostra veritable forma de vida. Quan la vocació i l'interès per créixer personal i professionalment són reals, tot flueix. Quan sents que realment aquesta és la teva missió i que el que realment pretens és ajudar, vius per donar el millor de tu, uneixes forces i qualitats per innovar, et fas gran davant les adversitats i quan t'adones ho has tornat a aconseguir. Mires enrere amb satisfacció perquè has superat una crisi. I dos. I tres. I és que quan creus que ja no pots més, quan sents que el vent no bufa a favor, quan sembla que tot arriba al final, si de veritat ho sents, si hi ha entrega absoluta, sempre trobes una via de sortida que t'impulsa a ressorgir. I quina sensació tan dolça es sent quan una vegada més ho aconsegueixes. I què somriure quan reculls fruits, quan sents que l'esforç ha valgut l'alegria perquè has aportat alguna cosa bona en algú. Necessitaríem hores i hores per poder explicar-te amb calma tota la història que hi ha darrere d'aquest projecte i tampoc volem que t'espantis i surtis corrent amb tanta informació, però et direm que a Lúa Educa hi ha sentiment, molta dedicació, entrega, empatia, iniciativa , lluita, valor, resiliència, plors, alegries i amor, molt d'amor que, com ja saps, és el principal motor.

La nostra missió

Realment som tota una comunitat de la qual, conscient o inconscientment, tu també formes part. I tu, mare, pare, àvia, tieta, amic, professor, cuinera, educador. Això no va de competir, va de cooperar i ens necessitem per complir aquest objectiu comú: convertir els més petits en persones adultes íntegres, alegres, plenes de vida, amb valors, pensament crític i una correcta gestió de les seves emocions.

Esperem que quan a partir d'ara sentis parlar de Lúa Educa, una petita part de tu es senti identificada amb aquesta història i la portis amb tu amb el mateix afecte amb què et fem part del projecte.

Si has arribat fins aquí, gràcies. Desitgem que la nostra humil exposició et serveixi per motivar-te a seguir lluitant pels teus somnis. Volem donar a entendre amb això que, evidentment, no tot és fàcil i menys si val la pena, però si veus un mínim d'aigua, llança't, creu-t'ho. De vegades, són les nostres pròpies creences les que ens limiten i ens fan dubtar de nosaltres mateixos però si realment fóssim conscients de la nostra capacitat, segur que ens sorprendríem amb tot el que podem arribar a aconseguir. T'imagines?

Gràcies, sempre, als que confieu en nosaltres i valoreu la nostra activitat coneixent el treball i l'esforç que hi ha darrere. Us necessitem per poder seguir complint somnis.

Una forta abraçada.

L'equip de Lúa Educa.

Gestió sostenible en menjadors escolars

Una forma diferent d'entendre el temps del migdia

Pujar